Mau Perisic, Man United Yang Diminta Siapkan 50Juta Euro

Mau Perisic, Man United Yang Diminta Siapkan 50Juta Euro

Katanabet.com – Keinginan Manchester United untuk mendatangkan pemain tengah Inter Milan, Ivan Perisic mendapatkan jalan yang terjali poker online. Kubu Nerrazurri dikhabarkan bersedia melepas pemain Timnas Croatia itu jika Setan Merah bersedia membayar sebanyak 50 Juta Euro pada musim panas nanti.

Nama Ivan Perisic sendiri kebelakangan ini sering dikaitkan dengan kubu Manchester United. Pelatih setan merah, Jose Mourinho dikhabarkan berminat untuk mendatangkan jasa Perisic pada musim panas nanti.

Kabar ketertarikan Mourinho ini nampaknya bukan isapan jempol belaka. The Special One bahkan kedapatan menonton perlawanan Timnas Croatia pada jeda antarabangsa kelmarin, dan ia juga kedapatan melawat agen Perisic.

Kubu Inter Milan sendiri khabarnya enggan melepaskan Perisic. Mereka sudah cuba untuk memanjangkan kontrak Perisic namun usaha tersebut tidak membuahkan hasil.

Menurut laporan yang disiarkan Talk Sports, Inter Milan dikhabarkan menyerah dengan situasi Perisic. Untuk itu mereka akan cuba cara lain untuk mempertahankan Perisic dengan cara memasang banderol yang mahal baginya, iaitu sebanyak 50 Juta Euro.

Jumlah ini khabarnya akan membuat Manchester United berfikir panjang sebelum mereka mengajukan tawaran kepada kubu La Beneamata pada musim panas nanti bandar poker.

Advertisements