Juanfran Siap Yang Membuat Madrid Menderita Di Derby

Juanfran Siap Yang Membuat Madrid Menderita Di Derby

Katanabet.com – Juanfran merasa Atletico Madrid sudah berjaya melewati tempoh yang sukar di separuh pertama musim ini dan bersedia untuk menyulitkan Real Madrid di akhir pekan agen poker terpercaya nanti.

Atletico hanya menang dua daripada tujuh perlawanan di liga domestik sebelum tengah musim dan melorot ke kedudukan enam.

Satu-satunya pasukan yang mampu menundukkan pasukan asuhan Diego Simeone di 14 perlawanan liga domestik tahun ini adalah Barcelona, ​​dan mereka kini duduk selesa di kedudukan tiga.

Atletico akan bermain di Bernabeu hujung minggu ini, dengan modal kemenangan 1-0 atas Real Sociedad tengah pekan ini dan Juanfran merasa mereka akan dapat menyulitkan kubu Zinedine Zidane.

Kami melalui tempoh buruk hingga Disember. Setiap pasukan akan melalui pasang surut, semua boleh mengalaminya. Namun itu membuat kami lebih kuat. Semoga kami dapat mengekalkan momen bagus ini hingga minggu terakhir, tutur Juanfran di AS.

Kami belum punya masa untuk menganalisa perlawanan di separuh pertama, namun jelas Madrid lebih baik dari kami. Ada banyak perkara sudah berubah sejak saat itu. Madrid terus bermain bagus, namun kami semakin baik.

Mari berharap momen ini akan menjadi keuntungan kami di Bernabeu poker online. Ini akan sukar, kerana mereka pemuncak klasemen dan tengah dalam detik-detik baik. Mereka amat sukar dikalahkan. Ini akan jadi cabaran besar untuk kami, namun kami percaya pada pelatih.

Advertisements