Fabregas Tentang Rasanya Mencetak Gol Dan Bikin Assist

Fabregas Tentang Rasanya Mencetak Gol Dan Bikin Assist

Katanabet.com – Pemain tengah Chelsea, Cesc Fabregas mengatakan bahawa mencetak gol bukanlah pekerjaan utamanya. Namun menjaringkan gol selalu sebuah perasaan yang menurutnya luar biasa indah untuk dinikmati agen poker.

Fabregas mencatatkan penampilan ke-300 di Premier League ketika menentang Swansea City, bekas pemain Barcelona dan Arsenal tersebut membuat satu gol yang merupakan golnya yang ke-46 di Premier League.

Bukan hanya membuat gol, pada perlawanan yang dimenangi The Blues dengan skor 3-1 itu, Fabregas juga membuat assist untuk gol Pedro Rodriguez, yang merupakan assist-nya yang ke-102.

Boleh mencetak gol itu indah. Ini adalah perasaan yang hebat. Apabila anda menjaringkan gol, anda berada di atas semua pemain pada saat itu. Tapi, saya tahu itu bukan kerja saya. Dan saya mencintai pekerjaan saya, iaitu mencipta peluang, memberikan assist, membuat pergerakan ke kiri, kanan, depan, mengawal permainan. Kadang-kadang anda merasa mengawal permainan, ujarnya.

Sementara itu, ketika disinggung mengenai permainan The Blues saat ini bersama jurulatih baru Antonio Conte, pemain tengah asal Sepanyol tersebut memberikan komentarnya.

Saya benar-benar menikmati permainan saya sekarang dalam kedudukan ini, dalam sistem ini, tambahnya.

Kami lebih bermain aci ganda sekarang. Anda sering menyentuh bola, anda mengawal permainan dan saya sangat menyukainya kerana anda boleh sering bermain bola, anda boleh bermain ke depan agen poker terpercaya, dan saya sangat menikmatinya. Saya sangat bahagia dan saya harap saya boleh berkembang lagi, katanya.

Advertisements