Vardy Mengaku Tidak Menyesal Menolak Arsenal

Vardy Mengaku Tidak Menyesal Menolak Arsenal

Katanabet.com – Striker Leicester City, Jamie Vardy, berkeras bahawa ia tidak menyesal sudah menolak pendekatan yang masuk dari Arsenal pada musim panas dewa poker.

Arsene Wenger bersedia untuk menebus klausa kontrak pemain Inggeris dan memberinya kontrak bernilai besar di musim panas, namun Vardy memutuskan untuk meneruskan kerjaya di Leicester City, pasukan yang musim lalu ia bawa menjadi juara Premier League.

The Foxes kini duduk di kedudukan 17 teratas sementara dan Vardy baru membuat lima gol di Premier League daripada 22 perlawanan.

Sementara itu, Arsenal duduk di peringkat empat, usai bergilir-gilir bermain Alexis Sanchez dan Olivier Giroud di barisan depan.

Striker Leicester itu kemudian ditanya oleh BT Sport sama ada ia menyimpan penyesalan selepas memutuskan tidak menerima pinangan Arsenal.

Vardy membalas: Tidak ada penyesalan apapun juga.

Leicester City baru sahaja memecat pengurus mereka, Claudio Ranieri, hanya beberapa jam selepas pasukan menelan kekalahan 1-2 dari Sevilla di leg pertama babak 16 besar Liga Champions agen poker.

Advertisements