Joyce : Ini Syarat Pemain Membuat Sukses Di Manchester United

Joyce : Ini Syarat Pemain Membuat Sukses Di Manchester United

Katanabet.com – Warren Joyce belum lama ini mengungkap kualiti yang harus dimiliki seorang pemain untuk meraih kejayaan di Manchester United bersama agen sbobet.

Setan Merah dikenali lama sebagai kelab yang mampu menghasilkan pemain yang berbakat via akademi, seperti David Beckham dan Ryan Giggs. Musim ini, mereka berjaya menghantar Marcus Rashford dan Jesse Lingard ke timnas Inggeris.

Namun ada pula pemain seperti Michael Keane, yang kini bermain di Burnley selepas gagal di akademi kelab, dan baru sahaja mendapat panggilan ke timnas dari pengurus interim Gareth Southgate.

Harus ada kengototan, tekad, dan tekad kuat untuk menang dalam diri seorang pemain MU. Dan anda lihat akademi kami berjaya kerana itu. Lebih daripada 50 pemain dibeli dengan hal dan 40 yang lain berada di Premier League dan banyak di antaranya bertaraf antarabangsa, tutur Joyce di laman rasmi kelab.

Kami tidak ingin mengumumkan itu, namun kami harus. Saya senang yang mengatakan pada semua orang tua mengenai apa pengaruh pengalaman yang mereka dapat di United untuk mereka.

Jika anda tanya Paul Pogba seperti apa, apa yang ia pelajari dan bagaimana ia berkembang, ia akan mengatakannya pada sbobet. Anda boleh melakukannya untuk 60 atau 70 kanak-kanak yang berbeza.

Advertisements